Om kondomeriet

Om Kondomeriet

Vår kvalitetssikring er din sikkerhet hos Kondomeriet.

Interne logistikkrutiner er med på å sikre din handel i form av riktig levering og leveringstid. Flere ganger daglig oppdaterer vi systemer, plukker og sender ut varer. Alt for å sette deg som kunde i ”høysetet”. Leveringstid og lagerhold er to viktige faktorer hos Kondomeriet. Dette samt våre høyt etterstrebede godkjenninger gjør at du som kunde kan være 100% sikker på en seriøs handel.

 

Trygghet er viktig

Det er viktig for oss å levere kvalitets produkter så rimelig som mulig, til rett tid og så raskt som mulig. Vår tilgjengelighet skal øke din trygghet ved handel på Kondomeriet . Vi har også en rekke godkjenninger for å styrke vår posisjon som leverandør.Vi understreker også at all informasjon du legger igjen på våre sider blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre.

kondomeriet-banner-2

 

Diskresjon

Er et av våre hoved fokusområder, Du som kunde vil alltid få en sikker og diskré forsendelse fra oss. PCB det eneste firma navn som vil fremkomme, både på kontoutskrifter og pakker. Det er en selvfølge at våre kunders diskresjon blir ivaretatt på en sikker og profesjonell måte. Det skal lønne seg å være kunde hos Kondomeriet.