Salgsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og produkter fra Kondomeriet til forbrukere.

For å kunne handle på Kondomeriet må du ha fylt 18 år.

 

Sending & Levering

Lagervarer sendes normalt samme dag såfremt bestillingen er i vårt system før kl. 16:00
Vi benytter kun Posten egne takster og priser, det er ingen skjulte fraktkostnader hos oss.
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre/leveringsbekreftelsen og dette ikke skyldes at du har restordre liggende hos oss, har vi egne rutiner for å håndtere dette så enkelt som mulig.
Vi vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.
Hvis varen er skadet under transport, må du ta vare på emballasjen samt produktene og levere dette på Posten hvor du får et skadeskjema som må fylles ut. Varene sendes så (sammen med skjema) til oss. Varene kommer hjem til deg i en diskré forpakning med avsender: PCB

 

Personopplysninger & Sikkerhet

Alle personopplysninger som lagres, lagres på en egen, sikret server, dedikert til dette formålet.
Disse opplysningene blir behandlet strengt fortrolig og på en måte som verner om din person, din personlige integritet og ditt privatliv. Vi følger Norges retningslinjer i personvernloven og du kan handle trygt hos oss. Når du betaler med enten kredittkort så vil den informasjonen krypteres .Vi lagrer ikke personnummer eller kredittkortnummer. De personopplysninger som vi ber om er for å kunne sende deg varer og ivareta deg som kunde.

 

Angrerett & ReklamasjonAngrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.

Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester, men vi gjør oppmerksom på at intimprodukter ikke lenger regnes som «i samme stand» dersom de er brukt/testet eller forpakningen er brutt, dette siden de da ikke lenger kan selges.
Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Varene skal pakkes støtsikkert. Dersom varer ikke emballeres tilstrekkelig kan reklamasjon utgå. Varen blir da ikke erstattet eller reparert.
Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen.
Reklamasjonen må angi hva feilen/mangelen gjelder, men det stilles ingen spesifikke formkrav.

 

Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom PayPal. Ved bruk av kredittkort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Du vil motta informasjon om slik eventuell kansellering. Kortet blir belastet (1 dager) etter at forsendelse er foretatt.PayPal er kortinnløser dvs. høyeste sikkerhet for oss og deg som kunde når det kommer til å kunne betale med kort.